Ева Майдел за втори път беше избрана за евродепутат на годината

Престижното отличие от сп. Parliament бе присъдено в категорията "Нови технологии"

Снимка: ЕНП Снимка: ЕНП

Ева Майдел от Европейска народна партия за втори път беше избрана за евродепутат на годината за принос към работата на Европейския парламент. Наградата бе присъдена на българския евродепутат от списание Parliament в категорията "Нови технологии". Майдел се състезаваше с още двама нейни колеги от Гърция и Финландия.

В последните години работата на Ева Майдел в сферата на новите технологии, предприемачеството и иновациите беше отличена и от авторитетни издания като Politico 28 (2015) и Forbes "30 под 30" (2016).

"Вярвам, че с работата си допринасям за изграждането на България като страна-дигитален лидер и регионален център на единния цифров пазар в Европа“, заяви още българският евродепутат, която наскоро бе избрана за докладчик на Групата на ЕНП по Регламента за защитата на личните данни в електронната комуникация.

Наградите се присъждат за дванадесета поредна година, като отличават членовете на ЕП с най-големи постижения в своите сфери. През 2015 Майдел, тогава още Паунова, беше отличена в категорията "Най-добър новодошъл евродепутат".

Последни новини
Още от Новини