БСП обяви водачите на депутатските листи

Те ще трябва да бъдат потвърдени от Националния съвет на партията в събота

Председателят на БСП Корнелия Нинова в кулоарите на президентството Снимка: Олег Попов, Investor Media Group Председателят на БСП Корнелия Нинова в кулоарите на президентството Снимка: Олег Попов, Investor Media Group

Журналистът Елена Йончева ще бъде кандидат-депутат на "БСП за България", пише Novinite.com. Изпълнителното бюро на партията обсъди лидерите на листите с кандидати, с които партията ще участва на предсрочните избори на 26 март. Те ще трябва да бъдат потвърдени от Националния съвет на партията в събота. 

Йончева ще бъде водач на листата в Хасково. Вчера в петък беше освободена от позицията прессекретар на президента Румен Радев. 

Друг журналист - Тома Томов ще оглави листата в Благоевград. Сред изненадите на лидера на партията Корнелия Нинова също е Иво Христов, който ще води листата в Пловдив. 

Новите кандидатури включват Крум Зарков, който е номиниран на две места - за Сливен и Русе, и Иван Ченчев, който ще оглави листата в София-област. Сред посочените имена е и Стоян Мирчев, който ще оглави Силистра. 

 

Последни новини
Още от Новини