Макдермот: SAP върви с пълна пара

Бил Макдермот, директор на SAP

Бил Макдермот, директор на SAP SE представя резултатите на компанията на пресконференция в Уолдорф, Германия. 24 януари 2017. Photographer: Martin Leissl/Bloomberg Бил Макдермот, директор на SAP SE представя резултатите на компанията на пресконференция в Уолдорф, Германия. 24 януари 2017. Photographer: Martin Leissl/Bloomberg

SAP SE повиши целта се за 2020, след като клиентите им започнаха най-бързо да купуват най-новата серия от приложения и директорът на компанията Бил Макдермот каза, че няма „да разчита намали газта” в придобиванията, инвестициите или потенциално обратно изкупуване на акции.

Осъвременената прогноза, наред с върходите продажби за четвъртото тримесечие, което отговориха на очакванията показват как SAP, който доставя софтуер за управление на производства, вериги на доставка и финанси управлява прехода от софтуер, инсталиран на компютрите на клиентите към облачни инструменти, съобщи Bloomberg.

В началото на януари SAP обяви S/4 Hana Retail за търговци. Конкурентните производители също предлагат своите продукти – Oracle ъпдейтна Oracle Retail Suite и Infor спечели клиенти с CloudSuite Retail.

"Имаме дефакто стандарт в платформите за данни с Hana. Преосмислихме ERP S/4 Hana. Развиваме машинно учене, IoT и блокчейн. Разбира се, облакът ни расте бързо. И мрежовите бизнес активи се развиват бързо. Така че в момента вървим с пълна пара", каза Бил Макдермот, директор на SAP за Манъс Крани от Bloomberg.

Защо Бил Макдермот е оптимист - чуйте във видеото. В интервюто си той коментира още последиците за компанията от Brexit, дивидента и клиентската база.

 

Последни новини
Още от Новини