Народното събрание ще заседава утре извънредно

Председателят на НС Цецка Цачева свиква извънредно заседание

Снимка: Velko Angelov/Bloomberg Снимка: Velko Angelov/Bloomberg

Депутатите се събират извънредно във вторник, 24.01.2017, след като председателят на Народното събрание Цецка Цачева свиква извънредно заседание за утре от 12.00 часа, съобщиха от пресцентъра на парламента.

Разпореждането за свикване на заседанието е по искане на една пета от народните представители съгласно разпоредбите на Конституцията и Правилника за организацията и дейността на Народното събрание.

В дневния ред е включено второто четене на законопроект за концесиите, второто четене на промени в Закона за правната помощ, в Закона за изпълнение на наказанията и задържането под стража и в Закона за устройство на територията.

В програмата на извънредното заседание е и второто четене на промени в Закона за държавната собственост, в Гражданския процесуален кодекс и в Закона за задълженията и договорите.

На 20 януари 50 депутати от Реформаторския блок, Патриотичния фронт, "БСП лява България", АБВ, "БДЦ - Народен съюз" и "Атака" внесоха в деловодството на Народното събрание искане за свикване на извънредно пленарно заседание на 24 януари - вторник, от 13.00 часа.

Последни новини
Още от Новини