Бизнесът и ръководството на КФН ще се срещат всеки вторник

Първата среща е предвидена за 10 януари 2017

Снимка: Ralph Orlowski/Bloomberg Снимка: Ralph Orlowski/Bloomberg

Ръководството на Kомисията за финансов надзор (КФН) ще се среща всеки вторник между 15 и 16 часа с представители на небанковия финансов сектор. Това обявиха от пресцентъра на комисията в свое съобщение. Първата среща е предвидена за 10 януари 2017.

Бизнесът ще има възможност в открит диалог да дискутира с представители на комисията проблемите, които затрудняват функционирането му, и да отправя предложения за подобряване на бизнес средата.

„Прекият контакт с бизнеса е конкретната реализация на политиката на откритост и прозрачност, която обещах при встъпването ми в длъжност”, коментира председателят на КФН Карина Караиванова, съобщи Investor.bg

„Директното общуване ще ни даде възможност да избегнем недоразуменията, да спестим усилия и на двете страни в процеса и да направим дейността си по-ефективна в услуга на бизнеса и обществото”, допълва тя.

Координацията на срещите ще става чрез Дирекция „Връзки с обществеността и протокол на КФН”, като желаещите да се включат в тях компании трябва да подават заявките си на мейл: press@fsc.bg.

Последни новини
Още от Новини