Как можете да имате всичко

Индра Нуи, председател и главен изпълнителен директор на PepsiCo. Inc.

Индра Нуи, председател и главен изпълнителен директор на PepsiCo говори по време на конференцията на NYT DealBook. Ню Йорк, 10 ноември 2016. Photographer: Michael Nagle/Bloomberg Индра Нуи, председател и главен изпълнителен директор на PepsiCo говори по време на конференцията на NYT DealBook. Ню Йорк, 10 ноември 2016. Photographer: Michael Nagle/Bloomberg

Цената на изкачването до върха на корпоративния свят, жертвите и компромисите, които се необходими и какво е да си модел за подражание по света. Интервю на Индра Нуи, председател и главен изпълнителен директор на PepsiCo. Inc. в предаването на Дейвид Рубинщайн, David Rubenstein Show по Bloomberg.

"Можете ли да имате всичко? Това е големият въпрос. Да, ако имате правилната подкрепа.

Ако имате разбиращ партньор – ако сте женен. Ако искате да направите всички компромиси, които са нужни. Тогава можете да имате всичко. Но докато го постигате, ще има трудности. Ще има болка. Ще има някои странични щети под повърхността. Трябва да го преживеете", каза Нуи.

От май 2007 Индра Нуи оглавява глобалната компания за храни и напитки с 22 бранда и годишни продажби за над 1 млрд. долара /според сайта на компанията/. По време на нейното управление PepciCo. Извърши сериозно преструктуриране на структурата си, включително важни сливания и придобивания.

Цялото интервю гледайте във видеото.

 

Последни новини
Още от Новини