Citi се съсредоточава върху финансовите технологии

Стивън Бърд, главен изпълнителен директор Citi

Стивън Бърд, главен изпълнителен директор потребителско банкиране в Citigroup Inc. по време на интервю за Bloomberg от Fintech Festival, Сингапур, 16 ноември 2016. Photographer: Ore Huiying/Bloomberg Стивън Бърд, главен изпълнителен директор потребителско банкиране в Citigroup Inc. по време на интервю за Bloomberg от Fintech Festival, Сингапур, 16 ноември 2016. Photographer: Ore Huiying/Bloomberg

Стивън Бърд, главен изпълнителен директор на глобалното потребителско банкиране на Citi коментира дигиталните платформи на компанията, подебът на цифровото банкиране и мобилните платформи, както и перспективите за индустрията. Интервю за Хаслинда Амин от Bloomberg в предаването "Bloomberg Markets" от Фестивала на финансовит технологии в Сингапур /Fintech Festival/.

"Дигитализацията е епохалната промяна на нашето време. Смарт устройства, приложения, бързи мрежи и облак – това са решенията. Признаваме, че трябва да работим най-напред за мобилните устройства. Да пренасочим услугите си от другите канали към смарт устройствата", каза Бърд.

Чуйте цялото интервю във видеото.

 

Последни новини
Още от Новини