Bang & Olufsen представи новите си продукти от серията Flexible Living в шоурума в София

На събитието беше представена BeoSound 1

Снимка: Bang & Olufsen Снимка: Bang & Olufsen

Новата продуктова серия Flexible Living на Bang & Olufsen, която включва аудио и видео продукти, бе официално представена в шоурума на технологичната компания в София.

От създаването си през 1925 в Дания марката Bang & Olufsen е стандарт за дизайн и символ за аудио и видео превъзходство. Стремежът й е да предлага удобни и луксозни решения, съчетани с качество, майсторство в изработката и красив дизайн, които същевременно са изключително мобилни, без да правят компромис с използваните материали и с качеството на звука и картината. Създадени са така, че с лекота да се впишат в интериора и да изпълнят помещението със звук и картина, без да заемат твърде много място.

На събитието беше представена BeoSound 1 – най-новата компактна аудио система, която може да бъде интегрирана както към по-старите продукти, така и към най-новите. Корпусът е изработен от едно парче анодиран алуминий в завода в Щтруер, Дания. Независимо от коя страна се насочите към контролния панел, вграденият сензор за движение го разпознава – и контролът е във вашите ръце: докосвате, плъзгате и завъртате. Уникално, удобно, мобилно!

След това бяха представени най-новите членове на видео серията на Bang & Olufsen – BeoVision Horizon – в два варианта 40 и 48 инча и BeoVision 14 – в 40 и 55 инча. Всеки клиент има възможност да избере коя поставка би му подхождала най-много.

Всички знаем колко е важно в напрегнатото ежедневие да можем да се насладим на приятни мигове вкъщи или навън с любимите ни хора.

Ако сме Ви заинтригували, заповядайте в магазина, който се намира на ул. Оборище 10 и изживейте насладата от контакта със света на Bang & Olufsen.

Последни новини
Още от Новини