CS300 дебютира в Китай

Колин Боул, ст. вицепрезидент Продажби, Bombardier

Демонстрационен полет на Bombardier CS300 C Series по време на авиосалона в Париж, 15 юли 2015. Photographer: Jasper Juinen/Bloomberg Демонстрационен полет на Bombardier CS300 C Series по време на авиосалона в Париж, 15 юли 2015. Photographer: Jasper Juinen/Bloomberg

Bombardier докара най-новия си регионален джет, SC300 на авиошоуто в Жухай, за да привлече вниманието към самолета, чиито доставки бяха забавени заради производителя на двигателите, съобщи Bloomberg.

През септември Bombardier отмени прогнозата си за 2016 за доставки на самолети CS300 с обяснението за забавянето на производителят на двигателите Pratt&Whitney.

Стартът на C-Series вече закъснява с 2,5г. и проектът е над 2 млрд. долара над бюджета.

„В Европа Bombardier все още прави тестови полети на SC300, но сме почти готови. Ще доставим самолета на Air Baltic в близките седмици”, каза вицепрезидентът на Bombardier Енди Солем за FlightGlobal.

Интервю от авиошоуто в Жунай на Стивън Енгъл от Bloomberg с Колин Боул, ст. вицепрезидент Продажби, Bombardier за поръчките на новите C-series, плановете на компанията за Китай, кое откроява CS300 в конкуренцията и прогнозата за авиоиндустрията, 1 ноември 2016. Гледайте във видеото.

 

Последни новини
Още от Новини