Bulgaria Air с международно отличие за партньорство

Дългогодишният партньор APG Network е представен в над 170 държави

Снимка: APG Bulgaria Снимка: APG Bulgaria

Националният превозвач Bulgaria Air получи специален приз за дългогодишното си сътрудничество с APG Network - най-голямата глобална организация, която представлява над 200 авиокомпании в цял свят. Наградата на Bulgaria Air беше връчена по време на официално събитие по повод 25-тата годишнина на APG Network и 15-тата годишнина на ексклузивния представител на организацията тук – APG Bulgaria.

„APG е организацията, която вече близо 15 години е наш стратегически партньор в мисията да осигуряваме приятно и безопасно пътуване до десетки дестинации в Европа и Северна Америка. Успешните партньорства са в основата на постиженията ни както у нас, където имаме лидерски позиции, така и на европейския пазар, към който насочваме все повече усилия“, каза изпълнителният директор на Bulgaria Air кап. Янко Георгиев, който прие наградата.

Благодарение на партньорството с APG Bulgaria Air е предпочитан избор на хиляди пътници в Унгария, Португалия, Сърбия и Канада.

APG Network е представена в над 170 държави, а в България партнира с Bulgaria Air чрез APG Bulgaria от 2002. Общият принос на асоциацията за авиокомпаниите в световен мащаб се равнява на 2,3 млрд. евро на годишна база. 

Последни новини
Още от Новини