Курорт в Банско стана част от световната мрежа RCI

RCI е световен лидер във ваканционния обмен с около 4300 свързани курорта в над 100 държави

Снимка: Balkanjewel.com Снимка: Balkanjewel.com

Balkan Jewel Resort е първият български курорт, който се присъединява към световната мрежа за обмен на почивки RCI. Това съобщава британското издание Kettering под заглавие "Българска перла в короната на RCI: Balkan Jewel Resort се присъедини към мрежата за споделени ваканции". 

RCI е световен лидер във ваканционния обмен с около 4300 свързани курорта в над 100 държави. RCI е част от Wyndham Destination Network и Wyndham Worldwide (NYSE: WYN).

„Членовете на програмата за обмен почивка RCI вече ще имат възможност да използват членството си, за да почиват в красивата Пирин планина в близост до Банско, популярния български ски курорт. Разположен в подножието на Пирин планина, курортът е с изглед към голф игрище, проектираното от известния голф-професионалист, британеца Ян Уснам, шампион за 2006 на турнира Ryder Cup Captain“, пише изданието.

“Вярваме, че нашият курорт стои добре на фона на останалите опции за почивка, предлагани от обменната програма RCI“, заяви Кимбърли Стейпълтън, маркетинг директор на Balkan Jewel Resort Management. „Както всички знаем, нашите клиенти ценят автентичните преживявания, приключенията и културния обмен, а ние даваме изключителна възможност да се опита най-доброто от българския дух и традиции в едно естествено красиво място“.

„Това е първият български курорт, който се присъединява към мрежата“, каза Димитрис Маникис, вицепрезидент бизнес развитие на RCI за ЕМЕА (Европа, Близкия Изток и Африка).

"Balkan Jewel Resort носи със себе си най-доброто от ски-дестинациите на България и се присъединява към мрежата ни от над 500 ски курорти в света. Не трябва да забравяме, че курортът е и атрактивна целогодишна дестинация - намира се на място с голяма природна красота, с богата култура и история, както в Банско, така и в околните градове. Вярваме, че тази дестинация ще има много почитатели, както сред по-младите, така и сред по-възрастните членове на RCI, а също и сред двойките и семействата с деца“, каза още Маникис.

RCI е пионер в концепцията за обмен на почивки през 1974 г., предлагайки на членовете си по-голяма гъвкавост и многофункционалност на базата на споделена ваканционна собственост.

Днес, чрез програмата RCI Weeks, системата за обмен на седмична база, както и чрез точковата програма на RCI, мрежата предоставя гъвкави възможности за почивка на 3,8 млн. члена на RCI, които използват ежегодно мрежата за организация на своите ваканции.

 

 

Последни новини
Още от Новини