България – с насочена продуктова промоция в Китай

22 компании преговарят за износ на български стоки към Поднебесната империя

Церемонията по пускане на вода на кораба Cosco Ningbo в град Нинбо, Китай. Снимка: Lucas Schifres/Bloomberg News Церемонията по пускане на вода на кораба Cosco Ningbo в град Нинбо, Китай. Снимка: Lucas Schifres/Bloomberg News

22 компании от Нинбо и от Българо-китайската асоциация за развитие на индустрията са стартирали преговори за внос на български храни, вино, тютюневи изделия, розово масло и други стоки, съобщава общинската управа на град Нинбо.

"На 23 септември след обяд зала 10 на Международния изложбен център в Нинбо бе изцяло потопена в завладяващия източноевропейски стил по време на продуктовата промоция на български стоки. Промоцията се осъществява със съдействието на Асоциацията на жените предприемачи в Нинбо и Ningbo Import Commodity Center", се казва в официалния сайт на града Ningbo.gov.cn.

Нинбо е град в провинция Джъдзян на крайбрежието на Източнокитайско море и е важно пристанище в Китай. В градската си част населението на Нинбо е близо 3,1 млн. жители, а в по-големия крайградски район живеят 7,6 млн. души.

Последни новини
Още от Новини