Вдъхновяващи лектори и семинари очакват гостите на първия Форум 30 под 30 на Forbes

Форумът се провежда в партньорство с Фондация за свободата „Фридрих Науман“

Снимка: Forbes Снимка: Forbes

Forbes България обяви финалната програма на първия Форум „30 под 30“ - „Пакт на младостта“. Той ще се проведе на 28 септември, сряда, в конгресен център към Интер Експо Център и ще събере на едно място най-успешните българи под 30 години заедно с водещи европейски лектори, които ще споделят опит и ценни умения с присъстващите на Форума.

Участниците ще могат да се включат в разнообразни работни групи според интересите си в семинарната част на Форума, която стартира в 16 ч. Те ще получат от първа ръка практически умения в мениджмънта, социалното предприемачество и духовното развитие. Специално за форума пристигат предприемачите със солиден практически и научен опит зад гърба си - д-р Томас Функе и д-р Торстен Ламбертус, за да представят международния си проект Dirty Innovations за първи път пред българска аудитория. Освен тях директно от Силициевата долина каца Иван Кънев, чийто проект Bee Smart Technologies е сред най-добрите в света.

Местата за работните групи са ограничени и затова е необходима предварителна регистрация след закупуване на билет.

В 18 ч. продължава форумната част, в която изключителните младежи от българските и европейските селекции „30 под 30“ ще споделят личните си истории и своя път към успеха. Сред тях са родните ни таланти - диригентът Милен Апостолов, основателят на бар "Петък" и клуб *MIXTAPE 5* Радослав Мирчев, собственикът на Aladin Foods Халед Харфан, социалният предприемач Екатерина Карабашева, чийто проект Jourvie е сред десетте най-добри в германското издание на Google Impact Challenge. Специален международен гост ще бъде румънският вундеркинд Aлександру Будистенау, който едва на 22 години вече има поне три реализирани проекта и идеи за още толкова.

Пълната програма и всичко за събитието ще намерите тук.

Форумът се провежда в партньорство с Фондация за свободата „Фридрих Науман“.

Билетите за събитието са на цена 50 лв. и са в продажба в мрежата на Eventim. След закупуването на билет е необходимо да се свържете с Forbes България на forbesregistration@atticaeva.bg, за да получите своя уникален код за регистрация в сайта на Forbes.

Последни новини
Още от Новини