Музиката има значение

Дейв Джордан, председател и гл. изп. директор на Format Entertainment

Актьори в костюми на герои на Walt Disney и Marvel пред дигиталния билборд на Vornado Realty Trust до Marriott Marquis Hotel, Бродуей, Ню Йорк. 18 ноември 2014. Photographer: Michael Nagle/Bloomberg Актьори в костюми на герои на Walt Disney и Marvel пред дигиталния билборд на Vornado Realty Trust до Marriott Marquis Hotel, Бродуей, Ню Йорк. 18 ноември 2014. Photographer: Michael Nagle/Bloomberg

Първият ден от конференцията All That Matters Conference в Сингапур събра представителите на музикалната индустрия в Marina Bay Sands за 11-о издание на фестивала, който тази година съвпада с ежегодното състезание на Формула 1 в града.

Дейв Джордан от Format Entertainment /видео/ говори за музиката на компанията, която работи и за Marvel. Според Джордан в момента както никога досега има огромни възможности пред композиторите. Много често, според него, неизвестни автори са избирани, след като „голямата звезда” отпадне в участие в саундтрака.

Независимият фестивал Music Matters продължава до 15 септември с доста безплатни концерти и спектакли. Фестивалът се допълва от Music Matters Academy и уроци /с покани/ от големи звезди от глобалния музикален подиум като Стив Лилиуйат, работил с U2 и The Rolling Stones.

Според сингапурския ежедневник The Straight Times, събитието е точното място, където да откриете млади таланти от Азия – Индонезия, Хонконг и Австралия.

Какво е значението на музиката в киното? Кога се пише музиката за филма? Интервю на Дейв Джордан, председател и гл. изп. директор на Format Entertainment за Хаслинда Амин от Bloomberg на 14 септември 2016, по време на конференцията All That Matters Conference в Сингапур.

 

Последни новини
Още от Новини