Как Apple да увеличи приходите си в Китай

Крофърд Дел Прет, главен изследовател IDC и Алекс Уеб, Bloomberg News

Портът на новия iPhone 7 Plus на Apple, представен в Сан Франциско, Калифорния на 7 септември 2016. Photographer: David Paul Morris/Bloomberg Портът на новия iPhone 7 Plus на Apple, представен в Сан Франциско, Калифорния на 7 септември 2016. Photographer: David Paul Morris/Bloomberg

Крофърд Дел Прет, главен изследовател IDC и Алекс Уеб, Bloomberg News за намеренията на Apple към определени пазари с новите продукти и ъпгрейди, представени на Есенното събитие на 7 септември 2016 в Сан Франциско, Калифорния. Интервю за Емили Чен от Bloomberg West.

"Историята ни казва, че в Китай има много големи клиенти, които биха желали да платят за продукта на Apple. Компанията иска да задоволи нуждите на тези най-взискателни потребители и днес видяхме продукт, насочен специално за тях. Освен това Apple иска да пусне множество продукти за всички различни клиенти в Китай", казва Дел Пред.

Колко ще струва на Samsung изтеглянето на Note7 от пазара и ще използва ли Apple новата категория, която се открива за тях? Какъв пазар би била Индия за Тим Кук и какъв натиск има над доставчиците на части за продуктите на Apple?

Чуйте във видеото.

 

 

Последни новини
Още от Новини