Форум 30 под 30 на Forbes събира млади таланти през септември в София

Едни от най-талантливите млади българи и предприемачи с международен опит ще се срещнат, за да обменят опит

Снимка: Forbes Снимка: Forbes

Forbes България ще представи годишната си селекция от талантливи млади българи под 30 години „30 под 30“ на събитие пред широка публика с богата лекционна и интерактивна част. Първият форум носи името „Пакт на младостта“, защото цели да се превърне в най-голямата среща на млади предприемачи и новатори в България. Той ще се проведе на 28 септември, сряда, в конгресен център към Интер Експо Център.

Събитието ще започне в 16 ч. със семинарна част, която ще даде практически умения в мениджмънта, социалното предприемачество и духовното развитие. От 18 ч. започва форумът, в който участници в селекцията „30 под 30“ на Forbes в България и чужбина ще презентират своите проекти и своя път към успеха в областите бизнес, култура, социално предприемачество и технологии. В края на вечерта ще бъде представен класът на „30 под 30” за 2016.

Част от потвърдените участници са румънският вундеркинд и носител на множество награди в областта на компютърните науки Александру Будистенау, д-р Томас Функе, ръководител на отдела по предприемачество на тинк-танк към германското Министерство на икономиката, както и родните таланти от българската селекция „30 под 30“ - Екатерина Карабашева, социален предприемач и създателка на приложението за хранителни разстройства Jourvie, Халед Харфан, управител на Аладин Фуудс, диригентът Милен Aпостолов и др. Очакват се и още специални гости.

Събитието се провежда в партньорство с Фондация за свободата „Фридрих Науман“.

Билетите за събитието са на цена 50 лв. и ще са в продажба от 8 септември в мрежата на Eventim. След закупуването на билет е необходимо да се свържете с Forbes България, за да получите своя уникален код за регистрация в сайта на Forbes (*ще бъде активен от 8 септември).

Повече за Forbes „30 под 30”

„30 под 30“ на Forbes е най-голямата и най-престижната селекция от млади глобални лидери. Проектът се простира на 3 континента и включва международна част – 30 under 30 за САЩ и Европа, както и локални селекции в 15 държави, включително България.

В „30 под 30“ Forbes представя селекция от 30 млади хора на възраст под 30 години – млади предприемачи, пробивни таланти и носители на промяната в различни социални сектори. Те вече са показали значими постижения в сферата, в която се развиват и работят.

В България селекцията се прави съвместно от редакционния екип на списанието и независимо жури от изявени експерти от различни сфери. Целта й е да представи онези таланти, които променят страната ни, както и да помогне успехите на младите българи да станат видими и да насърчи ученици и студенти да тръгнат по техния път и да вярват, че поставянето и постигането на високи цели зависи само от тях.

За повече информация: http://forbesbulgaria.bg/30under30/

Последни новини
Още от Новини