Продават Шато Велико Търново за 1 млн. лв

Основната дейност на компанията е производство на вина и спиртни напитки

Снимка: salon.com Снимка: salon.com

Частен съдебен изпълнител се обявил за продажба винарната в с. Ресен, собственост на „Шато Велико Търново“, става ясно от справка в Регистъра на публичните продажби към Камарата на частните съдебни изпълнители. Обявената начална цена в търга е 1,08 млн. лв, пише Investor.bg.

Срещу тази сума новият собственик ще получи поземлен имот с площ от 46,5 хил. кв. метра, както и няколко сгради, сред които административна сграда с площ от 90 кв. метра и четириетажна винарна със застроена площ от 1,2 хил. кв. метра.

Върху имота има вписани тежести – ипотеки в полза на „Сибанк“, както няколко възбрани, сред които и в полза на Националната агенция за приходите във Велико Търново и на УниКредит Лизинг.

Дали „Шато Велико Търново“ ще има нов собственик ще стане ясно на 7 октомври 2016 година в сградата на Районния съд във Велико Търново.

Справка в търговския регистър показва, че компанията е регистрирана през май 2008 година. Основната дейност е производство на вина и спиртни напитки. Съдружници в „Шато Велико Търново“ са Васил Шишков и чуждестранното юридическо лице „Укбар Асоушиейтс“.

Капиталът на дружеството е 150 хил. лв, като 73,5 хил. лв е вноската на българския акционер.

Последни новини
Още от Новини