Световнопризнат експерт идва у нас за участие в Клуб Investor

Базираният в Лондон проф. Димо Димов е признат за един от 100-те най-добри професори в тази област

Снимка: Investor.bg Снимка: Investor.bg

Новото издание на Клуб Investor, посветено на предприемачеството, ще посрещне представители на средния и малък бизнес у нас - собственици, управители, млади предприемачи, както и студенти с интереси в тази област - на 27 септември от 16 часа в Capital Fort. Дискусията ще бъде посветена на най-важните умения и качества, които трябва да притежава един предприемач, за да превърне страстта си в бизнес. В панелите ще участват успешни български предприемачи от различни сектори на бизнеса, както и утвърдени екперти по темите.

Специален гост Клуб Investor „Дискусии за успешни предприемачи“ ще бъде проф. Димо Димов от университета в Бат (UK). Наскоро той бе признат за един от 100-те най-добри професори по предприемачество в света. Има докторат по предприемачество от London Business School и магистърска степен по бизнес администрация MBA от Case Western Reserve University.

Освен, че ще се включи в дискусията, проф. Димов ще изнесе и презентация на тема „Риск и предприемачество”. В нея той ще предаде на участниците опита и експертизата си за същността и управлението на риска в предприемаческия процес, с фокус върху основните причини за несполука, подхода на инвеститорите и логиката на развитие на процеса. 

Последни новини
Още от Новини