Как влияе тероризмът върху нагласите на туристите

Очаквайте онлайн лекцията на водещата на предаването „В развитие“ по Bloomberg TV Bulgaria Вероника Денизова

Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Как влияе тероризмът върху туристическите пътувания и нагласите на туристите? Как се отразяват атентатите върху резултатите на компаниите от сферата - туроператори, авиокомпании, хотелски вериги? Може ли туризмът да се противопостави на тероризма?

На тези отговори ще отговори водещата на предаването В развитие“ по Bloomberg TV Bulgaria Вероника Денизова в следващата тема от летния отлайн курс по повод 15 години Investor.bg.

Нейната видеолекция „Туризъм срещу тероризъм“ ще бъде полезна за всички, които искат да се развиват в сферата на сектора, който терористичните атаки от последните месеци поставиха в нов контекст. Всеки може да изпрати въпроси на 15godini@investor.bg до 5 август.

Вероника Денизова работи като журналист още от 16-годишна, първоначално в регионални електронни медии. Развива интерес към икономиката и бизнеса през студентските години, а журналистически опит в тази сфера трупа най-вече в Bulgaria ON AIRпреди телевизията да се насочи към политематичен профил.

Вероника има подчертан интерес към сектора туризъм. Тя е магистър по международен туризъм от УНСС, като преди това взима и бакалавърска степен по Икономика на туризма. Докторант е в катедра "Икономика на туризма" на университета, където води упражнения на студентите от трети и четвърти курс. Дисертацията ѝ е на тема "Формиране на лоялност към туристическата дестинация", в която въпросът за влиянието на тероризма върху туризма заема ключово място. В Bloomberg TV Bulgaria Вероника Денизова е една от водещите на предаването „В развитие“ от старта на бизнес телевизията през октомври 2015.

В предишната видеолекция водещата на „Бизнес старт“ Йоанна Николова коментира бъдещето на медийната индустрия между социалните мрежи и традиционната журналистика. Лекцията ѝ гледайте тук >>

Последни новини
Още от Новини