Време е за CIX Markets

Платформата има интуитивен и лесен потребителски интерфейс

Снимка: CIX Markets Снимка: CIX Markets

CIX Trader е платформа за валутна търговия (FX) и търговия с договори за разлика (CFDs), предлагаща на клиентите възможност да търгуват на най-ликвидните пазари в света чрез брокер, който разбира изисквания на клиентите си. След любопитен тест на CIX Тrader платформата, стана ясно, че е бързa, надеждна и без рекотиране.

Платформата на CIX Markets се отличава с ниски марджини и конкурентни спредове,поддържа висок левъридж. CIX Тrader е лесна за използване, предоставяща бърз, сигурен и гъвкав начин за търговия. По отношение на финансовите инструменти, CIX предоставя търговия с валутни двойки, ценни метали, стоки и индекси.

Платформата има интуитивен и лесен потребителски интерфейс. Заедно с професионалния графичен пакет, включващ 30+ различни пазарни индикатори, риск мениджмънт инструменти и Dow Jones новини в реално време, CIX Тrader може да се настрои лесно според професионалното ниво на потребителя.

Компаниятa твърди, че нейната мисия е да доставя това институционално ниво на клиентско облужване и търговия на всички, желаещи да търгуват ДЗР и Форекс, в широк спектър от инструменти. 

Последни новини
Още от Новини