Оставка в Демократическата партия на САЩ преди конгреса

Меган Мърфи, Bloomberg News

Председателката на Националния комитет на Демократическата партия в САЩ Деби Васерман Шулц на митинг в подкрепа на Хилъри Клинтън, Маями. 23 юни 2016. Photographer: Patrick T. Fallon/Bloomberg Председателката на Националния комитет на Демократическата партия в САЩ Деби Васерман Шулц на митинг в подкрепа на Хилъри Клинтън, Маями. 23 юни 2016. Photographer: Patrick T. Fallon/Bloomberg

Меган Мърфи, Bloomberg News коментира оставката на Деби Шулц, председателката на Националния комитет на Демократическата партия в навечерието на откриването на конгреса на демократите във Филаделфия на 25 юли 2016.

"Май започва състезание за най-лош старт на партиен конгрес, след миналата седмица в Кливланд републиканците подкрепиха Доналд Тръмп, сега демократите започват своята конференция. Активно търсят единство между лагера на Бърни Сендърс и този на Хилъри Клинтън. Това събитие е удивително и изключително. Тази вечер партията е в хаос, при това в седмицата, в която наистина искат да засилят партийното единство".

Чуйте цялото интервю.

Вижте как бе готвеше Филаделфия за конгреса - снимки.

Последни новини
Още от Новини