Залозите около Brexit 24 часа преди вота

Очаква се само в четвъртък залозите да достигнат 10 милиона паунда

Снимка: Luke MacGregor/Bloomberg Снимка: Luke MacGregor/Bloomberg

Алекс Донъхю, анализатор Политически залози в Ladbrokes, коментира пред Bloomberg залозите около Brexit. По думите му през последните 24 часа се наблюдава значителен обем в залаганията повсеместно, а очакванията са само в четвъртък залозите да достигнат 10 милиона паунда. "Наблюдава се голям обем повсеместно, но където има значителен обем в самите размери на залозите, те са 100% за оставане."

"Средният залог за оставане е 400 паунда, а средният залог за напускане е 70 паунда. Тоест тежестта на парите пада върху оставането в ЕС и това държи цената надолу", посочва още Донъхю.   

Трябва да се има предвид и, че четвъртък е първият ден от европейския шампионат, в който няма да има футболен мач. С около 10 милиона паунда в индустрията се очаква онлайн залозите да представляват около 60%, а 40% да са в пунктовете. По отношение на географското разпределение повечето заложени пари са в Лондон, а там залозите са изключително за оставането. В други части на страната, например на север, има силна тенденция към малки залози за излизане. Единственият голям залог за оставане извън Лондон е на стойност 25 хиляди паунда, направен в Южен Уелс преди два дни.

Чуйте повече:

 

Последни новини
Още от Новини