Investor.bg с лятна серия видеолекции за бъдещи предприемачи

Bloomberg TV Bulgaria се включва в кампанията по повод 15-годишнината на финансовия сайт

Снимка: Investor.bg Снимка: Investor.bg

Investor.bg дава уникална възможност на студентите и бъдещите предприемачи от цялата страна да научат нещо ново, което не може да се открие в учебниците – при това бързо, лесно, удобно и по всяко време. В разгара на лятото водещите на Bloomberg TV Bulgaria ще споделят своите знания и натрупан опит в серия от ексклузивни видеолекции онлайн на Investor.bg. Те ще бъдат от полза на всички, които искат да се развиват успешно в областта на предприемачеството, икономиката и финансите, с най-ценното, извлечено от истинските истории на бизнеса у нас и в чужбина. Всяка видеолекция ще бъде посветена на самостоятелна тема, важна за подготовката на младите хора за участие в реалната икономика. Инициативата е част от кампанията по повод 15-тата годишнината на Investor.bg, в която предприемачи и експерти споделят ноухау със студентите в открити лекции.

Своеобразния онлайн курс на Investor.bg ще открие водещият на съботно-неделното предаване Boom & Bust Кузман Илиев. Тъй като всеки бизнес на старта си неизбежно се сблъсква с институциите, лекторът ще даде ценна информация от практиката, с които младите предприемачи имат по-голям шанс да успеят въпреки държавните намеси. Темата е „Функция на предприемачеството и анатомия на държавните намеси, които му пречат“, а всеки може да изпрати въпроси по нея на 15godini@investor.bg до 15 юни.

Кузман Илиев е пазарен анализатор, специалист по банково дело, финансова икономика, теория на парите и кредита. Магистър е по публичен мениджмънт от IEP Тулуза и подготвя докторска теза в полето на банковото дело и финансовата икономика. Читателите на Investor.bg го познават като автор на десетки анализи на актуални икономически и финансови теми. Има богат опит като лектор в конференции и участник в публични дискусии на икономически теми, включително пред студенти на TEDxNBU. Кузман Илиев води Boom & Bust от 2011 година заедно с Владимир Сиркаров и има коментарна рубрика в предаването Investbook по Bloomberg TV Bulgaria.  

Последни новини
Още от Новини