MasterCard гледа на Азия като на двигател на растежа

Матю Драйвър, изп. вицепрезидент Master Card Global Products Азия

Служител на MasterCard Inc. демонстрира приложение със защита с пръстов отпечатък и лицеворазпознаване на Mobile World Congress. 24/2/2016. Барселона. Photographer: Pau Barrena/Bloomberg Служител на MasterCard Inc. демонстрира приложение със защита с пръстов отпечатък и лицеворазпознаване на Mobile World Congress. 24/2/2016. Барселона. Photographer: Pau Barrena/Bloomberg

Матю Драйвър, изп. вицепрезидент Master Card Global Products Азия коментира стратегията си за растеж в Азиатско-Тихоокеанския регион и променящите се потребителски навици. Интервю от Световния икономически форум в Куала Лумпур за Ришаат Саламат от Bloomberg Хонконг на 1 юни 2016.

"Откриваме добър ръст на потреблението в Индонезия, Виетнам, Филипините. Там има доста уверени потребители.

Други по-развити пазари са по-бавни. Но общата картина на растежа за нас в региона, заради традиционните трендове на растеж на потреблението за лични разходи, е силно позитивна.

Има някои обрати, но като цяло Азиатско-Тихоокеанският регион показва силна демография и потенциал в тези области, за които говорих - е-търговия например", каза Матю Драйвър.

Чуйте цялото интервю във видеото.

 

Последни новини
Още от Новини