Какви са възможностите за инвестиции в България

Предстои отворена лекция за студенти по повод 15-ата годишнина на Investor.bg

Снимка: УНСС Снимка: УНСС

Бившият вицепремиер и министър Николай Василев ще изнесе лекция на тема „Възможности за инвестиции в България“ в Голямата конферентна зала на УНСС на 9 май, понеделник, от 11 часа, съобщава Investor.bg. Събитието е по повод 15-тата годишнина на Investor.bg. Заедно с него своя опит пред студентите ще сподели известният финансов експерт Любомир Дацов.

Николай Василев е бивш зам.-министър председател и министър на няколко ресора - икономиката, транспорта и съобщенията, държавната администрация. В момента е управляващ партньор на Expat Capital, една от най-големите независими инвестиционни и асет мениджмънт компании в България.

В разговора със студентите от УНСС ще се включи още основателят на Investor.bg Любомир Леков, който е бивш заместник-министър на финансите в две последователни правителства и в продължение на години е членувал в Комисията по бюджет и финанси и Комисията по образование, култура, наука и културно многообразие към Народното събрание. От края на ноември 2015 г. е член на Фискалния съвет.

Модератор ще бъде журналистът от Investor.bg и водещ на предаването "Invest/Or" в Bloomberg TV Bulgaria, Свилен Колев. Той е и докторант в катедра "Финанси" на УНСС.

Лекцията е отворена и за студенти от други университети, които имат желание да я посетят.

Първата среща със студенти по повод 15 години Investor.bg се проведе на 6 април в Софийския университет. В нея банкерът Левон Хампарцумян говори за предприемачеството.

 

Последни новини
Още от Новини