Investor.bg ще отпразнува 15 години заедно с бъдещите лидери на България

В серия от публични лекции в университетите екипът на Investor.bg ще вдъхновява и мотивира българските студенти

Снимка: Investor.bg Снимка: Investor.bg

Investor.bg ще отпразнува 15 години от създаването си заедно с българските студенти - бъдещи икономисти, финансисти, бизнесмени и лидери. В серия от публични лекции в университети със силни катедри по икономика, финанси и бизнес администрация, знакови фигури от българския бизнес, заедно с екипа на Investor.bg, ще вдъхновяват и мотивират младите хора с личния си пример, опит и съвети за успех. 

Първата публична лекция, част от отбелязването на годишнината на Investor.bg, ще изнесе банкерът Левон Хампарцумянпредседател на УС и главен изпълнителен директор на „УниКредит Булбанк“. Тя е организирана съвместно със Стопанския факултет на СУ "Св. Климент Охридски" и ще бъде посветена на предприемачеството. Всички студенти, които имат интерес към темата, са добре дошли в аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ на 6 април, сряда, 18,00 часа. В разговора ще се включат още Бойчо Попов, главен редактор на Investor.bg и Георги Бисерински, изпълнителен директор на Инвестор.БГ АД.

Лекциията е отворена и за младите хора от други университети, които имат желание да я посетят.

„Отбелязваме 15-тата годишнина на Investor.bg заедно със студентите, защото бъдещето е в техни ръце и те могат да направят България по-добро място за живеене. Задължително условие за това е да има работеща пазарна икономика, която може да се развива само в условия на прозрачност и обективност на финансовата информация, достъпна за всички. Това е основната ценност на Investor.bg и наша мисия като медия“, коментира Виктория Миткова, изпълнителен директор на групата, обединяваща Bulgaria ON AIR, Инвестор.БГ АД и Bloomberg TV Bulgaria.

Последни новини
Още от Новини