Йоанна Николова става част от екипа на Bloomberg TV Bulgaria

Екранната двойка с Иван Нончев се събира отново в предаването „Бизнес старт“

Снимка: Снимка:

Екранната двойка Йоанна Николова и Иван Нончев, която зрителите познават от самото създаване на Bulgaria ON AIR през 2011, от понеделник се събира отново, но в бизнес телевизията Bloomberg TV Bulgaria. Досегашната водеща на Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR се връща към важните теми и разговори за икономическата общност в предаването „Бизнес старт“ всяка делнична сутрин от 7 часа.

Йоанна Николова работи като репортер в телевизионен нюзрум още от началото на втори курс. Преминава всички етапи в новинарството – от стажант, през парламентарен репортер до водещ на публицистични предавания. Най-сериозен опит в икономическата журналистика натрупва именно в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR - в 4-годишния период преди телевизията да започне да се развива като политематичен канал.

Досегашният партньор на Иван Нончев в „Бизнес старт“ - Ганиела Ангелова, която направи поредица от силни интервюта с ключови политически фигури в България (последното от които с Президента Росен Плевнелиев) е новият екранен партньор на Симеон Белев в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR от 22 февруари. Тя е новият екранен партньор на Симеон Белев и от 22 февруари двамата ще продължат да информират зрителите за важните неща, всяка делнична сутрин малко след 6 часа сутринта.

Последни новини
Още от Новини