Започва гласуването на потребителите за Годишните награди 2015 на Imoti.net

Организаторите отчитат силна активност на агенции извън София

Снимка: Imoti.net Снимка: Imoti.net

От понеделник, 18 януари, започва гласуването за „Агенция за недвижими имоти на годината – награда на потребителите“ – една от категориите в първото издание на конкурса „Годишни награди на Imoti.net 2015“. Всеки, който ползва услугите на агенция за недвижими имоти, може да даде своя глас на nagradi.imoti.net до 28 януари.

За участие в конкурса се регистрираха над 100 агенции. Въпреки че най-висока активност отчетоха агенциите в София, голяма част от кандидатстващите са базирани в Бургас, Варна, Пловдив, Велико Търново, Пазарджик, Стара Загора, Велинград и други по-малки градове в страната.

Церемонията по награждаване на победителите е в края на февруари. Останалите категории, в които се състезават кандидатите, са Агенция за недвижими имоти на годината, Агенция за недвижими имоти на годината – малък бизнес, Дебют на агенция за недвижими имоти, Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти, Брокер на годината – продажби и Брокер на годината – наеми. С тяхната оценка ще се заеме журито на конкурса в началото на февруари.

За проекта Годишни награди на Imoti.net

Imoti.net организира първите в България годишни награди за добри практики и постижения в сектора на недвижимите имоти. Каузата, зад която застават организаротире, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша, независимо от агресивния сив сектор на пазара. Годишните награди на Imoti.net са следващата стъпка в 15-годишната история на сайта, с която екипът му се обявява срещу порочните пазарни практики, в подкрепа на прозрачността и ясните правила.

Генерален спонсор на Годишни награди 2015 на Imoti.net е Банка ДСК, консултанти са Bulgarian Properties и УНСС, партньор е Ремакс България.

Последни новини
Още от Новини