Тайванският производител на велосипеди Giant разчита на качество и технологии

Bloomberg разговаря с президента на Giant Тони Ло за това как компанията се конкурира с американските и европейските марки

Giant - тайвански производител на велосипеди Giant - тайвански производител на велосипеди

Тони Ло, президент на Giant:

Като производител Giant е много силен в технологиите и качеството и сме известни със своята надеждност. Ползваме се с доверие, развиваме се, но с годините хората са забелязали, че нашият дизайн и технологии – или това, което аз наричам наука за велосипедите, са се превърнали в наша сила.

През последните пет години създадохме много нови продукти, които са високо оценени в цял свят, печелим много конкурси. Бих казал, че в момента е сред топ-марките, не толкова секси, колкото някои други брандове, но мисля, че имаме много солидна основа и ежедневно имиджът на марката се подобрява.

Ако трябва да бъде честен, Giant не е толкова атрактивен бранд, но през всички тези години разбрах, че ако си успешен, всяко име е добро име. От стратегическа гледна точка, нямаме намерение да бъдем просто луксозна марка - корените ни все още са в технологиите и качеството. Това е, което ние правим. 

 

Последни новини
Още от Новини