2016 CamaroSS: тест драйв

2016 Chevy Camaro SS на автосалона в Лос Анджелиз, 18 ноември 2015. Photographer: Daniel Acker/Bloomberg 2016 Chevy Camaro SS на автосалона в Лос Анджелиз, 18 ноември 2015. Photographer: Daniel Acker/Bloomberg

Тест драйв на 2016 Chevy Camaro SS. Източник: Bloomberg.

Новата V8 стънър е всичко което една мощна кола от новото хилядолетие трябва да бъде.

По-бърза и по-ефектвина е от предшествениците и, плюс това изглежда страхотно. 

Тя е супер мъжествена с широката си предница и ъглови извивки, но и липсва „ злобната”  визия като на предишната версия на Камаро.  Главната причина поради която се движи толкова добре е, че е изградена на платформа, която  GM извади от каталога ATS, това комбинирано с двигател от 455 конски сили с двойно отделяне и 6 скоростно ръчна кутия, или 8 скоростна автоматична кутия я прави агресивна, мощна и приятна за каране.

Двигателят превключва между 4 и 8 цилиндъра – в зависимост от това колко мощност ти трябва, което спомага да се постигнат невероятните 45 км за 3.5 литра, развива от 0 до 100 за 3.9 секунди. 

Също така управлението на волана е толкова лесно, че почти не се изисква усилие, освен това спирачната система е невероятна.

За само 47.000 $  с всичките подобрения за това Камаро, то е определено по – достъпно, по – мощно и по – бързо от този клас.

Вътре Камарото има безброй нови технологии, като новият красив и лесно достъпен тач скрийн,  подгряващи седалки и волан, блутуут  пулсиращи и красиви светлини на вратите. 

Моделът на Форд Мустанг 2015 доминира досега, но новото Камаро бързо го настига в продажбите, плюс това с прогресивните си технологии и безупречно возене се смята, че Камарото е по – добрата кола.

Снимки: 2016 Camaro

Снимки: Автосалонът в Лос Анджелиз 2015

  

Последни новини
Още от Новини