Bloomberg TV Bulgaria с мащабно отразяване и специални интервюта директно от Световния икономически форум

От утре до края на седмицата зрителите могат да проследят всичко най-важно и актуално от конференцията

Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Bloomberg TV Bulgaria ще проследи отблизо със задълбочени коментари, специални интервюта и включвания на живо провеждането на най-престижната конференция на глобалния икономическия елит – Световният икономически форум в Давос. Той започва на 22 януари и ще продължи до 25 януари, като специално за него в швейцарския град ще пристигнат високопоставени политици от 100 страни и директори на най-големите компании в света. Bloomberg TV Bulgaria ще излъчи специални интервюта на Bloomberg LP с някои от най-ключовите участници във форума, сред които са управляващият директор на Международния валутен фонд Кристин Лагард, министърът на финансите на Саудитска Арабия Мохамед ал Джадаан, както и други икономически лидери от цял свят.

Всеки ден в рамките на предаването „В развитие“ Bloomberg TV Bulgaria ще предложи на зрителите и живи връзки от Давос – епицентърът на най-голямото събитие в света на икономиката. Задълбочени коментари, анализи и обобщение на всичко важно, което се е случило по време на сесиите, ще бъде основен акцент в програмата на единствената бизнес телевизия у нас през настоящата седмица.

Сред въпросите, които ще бъдат широко дискутирани на тазгодишния Световен икономически форум, са влошаването на икономическата среда, растящото геополитическо напрежение на планетата, рискът от климатична катастрофа, глобализация 4.0, както и кибератаките и злоупотребите с данни.

Всичко най-актуално и значимо около Световния икономически форум следете в ефира на Bloomberg TV Bulgaria, на сайта на телевизията и във Facebook.

Последни новини
Още от Новини от света