Анализаторите: нагоре, нагоре

Технологии, трактори и един мишок на възраст

Deere

Анализаторът Джоел Тис от BMO Capital повишава прогнозната цена за акция на компанията от 190 на 200 долара. Той смята, че с наближаването на цикъла на подмяна на селскостопанска техника се формира и солидна основа за покачването на цените. Друг аргумент е и разцвета на селското стопанство в САЩ.

Alphabet

Брайън Ноуак от Morgan Stanley повишава прогнозата от 1560 до 1650 долара въз основа на частичен анализ, който не включва стойността на Cloud, Stadia, Waymo, Verily и други инвестиции. Ако пазарът признае успеха на Alphabet с Cloud или Waymo, то тогава може да се стигне и до цена от 1,850 долара на акция.

Nvidia

Дейвид Уонг, анализатор в Nomura понижава прогнозната цена на акция от 235 на 230 долара, защото смята, че инвеститорите са подценили риска от коронавируса за компаниите, които предлагат електроника на пазара. Той посочва конкретно риска за бизнеса с игри на Nvidia, защото „крайните пазари свързани с потребителски покупки вероятно ще пострадат най-сериозно.“

HP

Заради по-високите от очакваните печалби на акция и насоките за 2020, анализаторът Ананда Баруах смята, че акциите на HP ще поскъпнат до 28 долара.

Palo Alto

Анализаторът от Deutsche Bank, Карл Кайрщед понижава прогнозата си за цена на акция на компанията от 275 на 210 долара, като казва, че тримесечието е било толкова слабо, че изглежда малко вероятно да има възстановяване.

Матю Хедбърг от RBC е на същото мнение, но се обосновава с това, че макар да са направени промени, за да се решат проблемите с приходите от продукти, влиянието им ще се усети много по-бавно от очакваното.

Disney

Анализаторът от Deutsche Bank, Брайън Крафт повишава прогнозната цена на акция до 147 долара заради преките продажби и смята, че това ще повлияе положително и оценката за финансовата 2021.

 

 

Последни новини
Още от Начало