Анализаторите: в окото на бика

Adobe, Nvidia, Square, Tesla

Adobe

Анализаторът Дженифър Лоу от UBS повиши прогнозната цена на акциите на Adobe до 430 долара като се обосновава с вътрешна анкета, която показва ръст на потребителите и на средните приходи от потребител от облачната база на компанията.

Square

Справедливата цена за акция на Square е напълно възможно да скочи от 75 на 90 долара според анализатора Джош Бек от Keybanc. Причината е основния потенциал за използване на Cash App в редица финансови услуги, който може да повиши ангажираността.

„Ако Square съумее да се превърне Cash App от приложение за професионалисти в приложение за основни финансови услуги, включващи директен депозит, спестявания, кредитни карти и др., то улесненията за потребителя и евентуалната стойност за компанията могат значително да нараснат,“ казва анализаторът.

Nvidia

Анализаторът Стейси Расгон от Bernstein повиши цената на акция на Nvidia до 360 долара като каза, че е грешка, че това не е направено по-рано. Nvidia има стабилни фундаменти заради подобрената архитектура „Тюринг“ и възобновените мащабни инвестиции в облачни решения.

Tesla

Анализаторите Александър Потър и Уини Донг от Piper Sandler заявиха, че потенциалният успех на компанията в генерирането и съхраняването на енергия са следващото нещо, което ще тласне акциите им нагоре. Цената за акция, която те прогнозират е 928 долара.

Последни новини
Още от Начало