Компании във фокуса на анализаторите

Кого аплодират посветените във финансите?

FedEx

Анализаторът от UBS, Том Уейдуиц твърди, че комбинацията от занижени очаквания и мерките по подобряването на разходната структура на сегмента за експресни услуги са основание за благоприятна прогноза.

FedEx разполага с множество потенциални лостове, за да разшири маржовете на печалбата си в експресните услуги, а маржовете в останалите услуги вероятно ще се стабилизират през финансовата 2021.

WWE

Анализаторът Стивън Кейхол от Wells Fargo орязва ценовата цел за акциите на WWE от 80 на 36 долара като се позовава на „твърде много грешки, заради които инвеститорите губят интерес в обозримо бъдеще.“ Той твърди, че компанията се нуждае от нови договори за права в Индия и Близкия изток, както и от нов финансов директор.

Доставчиците на Apple – Qorvo и Skyworks

Гари Мобли от Wells Fargo прогнозира цена на акция на Qorvo от 135 долара заради търсенето на радио честотни системи, което позволява на компанията „ да има ръст в приходите, дори и при непроменен пазар на мобилните устройства.“

Прогнозната му цена за акциите на Skyworks е 142 долара, защото компанията има все по-малко конкуренти, а само най-стабилните търговци на радио честотни системи могат да се справят с интеграцията на производители на голямо габаритно оборудване.

F5 Networks

Алекс Хендерсън от Needham повишава оценката на компанията, тъй като последните придобивания драстично са подобрили конкурентната позиция на F5 Networks.

NXP Semiconductors

Анализаторът Уилиям Стайн от Suntrust казва, че новите продукти на наскоро придобитата Freescale ускоряват устойчивия ръст на печалбите. Той прогнозира цена от 148 долара за акция на компанията.

Решенията на NXP в областта на периферната инфраструктура имат потенциални приложение в интернет на нещата, но това не се разбира от инвеститорите.

 

 

Последни новини
Още от Начало