Imoti.net разкрива кои са най-търсените имоти във Варна и региона

Кои са най-търсените имоти във Варна и региона и каква е визията за развитието на града – темите на дискусията на Imoti.net

Бизнес закуската на Imoti.net във Варна ще се проведе на 25 юни от 10 часа в хотел Галерия Графит

Кои са най-търсените имоти във Варна и региона и какви суми са готови да платят хората при закупуване на собствено жилище. Това са част от темите, които ще бъдат дискутирани на предстоящата бизнес закуска на Imoti.net във Варна. Тя ще се проведе на 25 юни от 10 часа в хотел Галерия Графит.

По време на събитието брокери на недвижими имоти ще отчетат състоянието на пазара през първото тримесечие на годината и ще очертаят тенденции за развитието му до края на 2018 година. Главният архитект на Варна – Виктор Бузев, ще представи визията на общината за развитието на морския град. Станислава Стефанова от ДСК ще представи актуални програми за ипотечно финансиране, а Георги Стаматов от Realtor Assistant Pro ще коментира най-новите софтуерни решения в подкрепа на имотния бизнес.

Бизнес закуската на  Imoti.net  във Варна е част от проекта „Годишни награди на Imoti.net”, който насърчава добрите практики в сектора. През 2017 година  Imoti.net , който е част от Investor Media Group, обнови дизайна и функционалността си, с което направи още една крачка напред в разграничаването между качествените и некачествените обяви за имоти. Мисията на сайта е да подкрепя коректните участници в имотния бизнес, така че потребителите на техните услуги да могат да правят правилен избор в свой интерес по всяко време. В полза на потребителите  Imoti.net стартира и поредицата „Доверен брокер“ със съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти.

 

Последни новини
Още от Начало