Инвеститорите трябва да се насочат към по-сигурни активи

Танзийл Актар, финансов журналист, В развитие, 20.06.2018

Волатилността на биткойн не е нищо ново и инвеститорите трябва да се насочат към по-сигурни активи. Инвестирането в крипровалути винаги е било много рисковано, именно заради тази волатилност. Това каза Танзийл Актар, финансов журналист, в телефонен разговор за предаването „В развитие“ с водещ Светозар Димитров.

Актар сподели, че наистина трябва да се разбере технологията зад биткойн, за да се инвестира на пазара, което също зависи от това как ще се влезе  на пазара.

„Tези, които искат да влязат на пазара, трябва да изчакат малко. Първо да анализират пазарите, да разберат работата на криптовалутиte и да осъзнаят, че това е наистина много волатилен пазар. Нямат гаранция срещу кибер атаки“.

Тя сподели още, че преспективата за биткойн е, че през следващите няколко години той няма да бъде приет в борсово търгуваните фондове на САЩ. По думите ѝ инвеститорите очакват с нетърпение да имат достъп до технологиите, така че да могат да инвестират в блокчейн.

„Доброто разбиране наистина е важно при влизането на криптопазарите. Отнема години за първоначално инвестиране в биткойн, ако искате да имате печалба. Мисля, че има голям брой скептици на пазара, но трябва време за да се разберат криптовалутите“.

Повече вижте във видео материала. 

 

 

Последни новини
Още от Начало