Forbes Bulgaria - с нов екип и нова посока

Финансистът Бисер Манолов е новият член в екипа на Forbes България

Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Водещият финансист Бисер Манолов става новата движеща сила във Forbes България. Финансовият експерт ще отговаря не само за развитието на Forbes България като печатно издание, но и за изграждането, управлението и посоката на новия сайт на медийния бранд.

Бисер Манолов има дългогодишен опит като финансист. Бил е главен дилър в Уни Кредит Булбанк, председател на Управителния съвет на Фонда за гарантиране на влоговете, както и член на Управителния съвет на базираната в Швейцария Международна асоциация за депозитно застраховане.

Ролята на Бисер Манолов като част от екипа на Forbes България, ще е да развива бранда като печатно издание и онлайн медия. Той ще отговаря за изграждането, управлението и посоката на новия сайт на Forbes България, който ще предлага актуални новини и аналитични материали от финансовия свят, както и вдъхновяващи истории за успешни предприемачи, мениджъри и компании.

Трансформирането в дигитална медия е един от приоритетите за „Атика Ева“, издател на Forbes България. По-рано през 2018 г. „Атика Ева“ удължи лицензионния си договор с американското издателство Forbes Media, който дава изключителни права за използването на бранда Forbes в България.

Българската компания има амбицията да развива марката Forbes, предлагайки още по-качествено съдържание за читателската аудитория и иновативни инструменти за рекламодателите.

 

 

Последни новини
Още от Начало