Наклонената кула Елипс център – топ офиси клас А в София

Офис сградата клас А е първото мащабно начинание в Източна Европа на Табет Груп

Наклонената кула Елипс е добре познат интересен и амбициозен проект, който със сигурност ще привлече погледа ви на входа на София.

Офис сградата клас А е първото мащабно начинание в Източна Европа на Табет Груп, чрез българската компания Илпа Девелопмънт ЕООД.

Фирмената мисия е доставянето на първокласни офисни пространства на международни и местни технологични и аутсорсинг компании, осигуряването на добри и гъвкави решения за стартъпи в условията на максимален комфорт и сигурност.

Архитектурното решение на Елипс е отличително, а наклонът и незавършването във височина на сградата внасят динамика и „пространствено напрежение“.

Като основни технически параметри, 15-етажната (от които 2 подземни и 13 надземни) наклонена кула разполага с:

 - Отлично местоположение и удобен паркинг

 - Енергийна ефективност

 - Лоджии и зелени площи

 - Сградна автоматизация и контрол на достъп, високоскоростни асансьори, ОВиК с индивидуален котрол на температурата по зони и др.

Елипс Център предлага на своите бъдещи наематели комбинация от високотехнологична работна среда, комфорт и различни възможности за уърклекс.

Разпределението на площите позволява включване на пространства за развлечение, съобразени с индивидуалните интереси. Те могат да се превърнат в средство за стимулиране на производителността, ефективността на работния процес и вътрешната комуникация.

Освен разнообразието от клас А офис площи, тук ще откриете и сигурна система за управление на сградата, ориентирана къмспецифичните предпочитания на наемателя.

Стремежът на Елипс е да предложи устойчива, зелена, функционална среда, която носи комфорт и сигурност на обитателите и хармония с околното пространство.

Повече информация за сградата може на откриете на www.ellipsecenter.com

Повече информация за сградата може на откриете на Повече може да видите и в нашата галерия

Последни новини
Още от Начало