Bulgaria Air стартира зимна кампания с полети на специални цени до Рим, Мадрид, Лондон и Прага

Полетите до изброените дестинации са на атрактивни цени и за пасажерите от Варна

Снимка: Bulgaria Air Снимка: Bulgaria Air

За поредна година Bulgaria Air стартира зимната си кампания с полети на атрактивни цени. До 20 януари националният превозвач предлага двупосочни самолетни билети от София до Рим от 86 евро. Пътуването до Лондон и обратно е на цена от 139 евро с билети, закупени до 31 януари. Изключително е предложението и за Мадрид – до 23 януари авиокомпанията предлага двупосочни самолетни билети до испанската столица на крайна цена от 129 евро.

В момента тече и кампания на Bulgaria Air за пътуване до Прага. До 22 януари двупосочните самолетни билети от София до чешката столица се предлагат на цени от 164 евро и ще могат да се използват до 31 март.

Полетите до изброените четири дестинации са на атрактивни цени и за пасажерите от Варна, като са осигурени удобни трансфери през София.

В цената на всички самолетни билети на Bulgaria Air се включват летищни такси, чекиран багаж до 23 кг и ръчен до 10 кг, кетъринг на борда, безплатен избор на място в самолета и чек-ин.

Подробности за полетите, цените на билетите и резервации можете да намерите на уебсайта на Bulgaria Air и на Facebook страницата на авиокомпанията.

Последни новини
Още от Начало