Ева Паунова е новият заместник-председател на МСП Европа

МСП Европа е най-голямата бизнес асоциация в Европа

Знамето на ЕС пред сградата на ЕК в Брюксел. Снимка: Jasper Juinen/Bloomberg Знамето на ЕС пред сградата на ЕК в Брюксел. Снимка: Jasper Juinen/Bloomberg

Евродепутатът Ева Паунова бе избрана за заместник-председател на бизнес асоциацията на Европейската народна партия – МСП Европа. Това се случи по време на общото събрание на организацията, провело се на 12 октомври 2016 в Брюксел. 

МСП Европа е проактивна асоциация в рамките на ЕНП, която се стреми да внесе нов дух и свеж предприемачески полъх в политическия дебат. Организацията представлява една стабилна платформа за развитие на малките и средни предприятия (МСП), както и за формирането на най-добрите политики за процъфтяваща бизнес среда.  

Тя работи в тясно сътрудничество с националните бизнес асоциации и европейски политически лидери от семейството на ЕНП, с Европейския парламент и Европейската комисия. Асоциацията има 12 работни групи, като Ева Паунова е председател на групата за стартиращи предприятия, която се фокусира върху развитието на предприемачество в Европа.

Последни новини
Още от Начало