Клуб Investor

Събота, 20 часа

Водещ: Ивайло Лаков

Нов проект в образованието за учителите и учениците в България

Атанас Райков, Viber Източна Европа и близък Изток; Розалина Лъскова, Образование без раници, Клуб Investor, 22.09.2018

Организация “Образование без раници” в сътрудничество с Viber започва проект, чиято цел е да превежда и популяризира в България най-мащабната безплатна образователна платформа в света - “Кан Академия”. Проектът ще споделя информация и за други безплатни варианти за обучение, които ще бъдат полезни както за учениците в страната, така и за техните учители. Това каза Розалина Лъскова, “Образование без раници”, в предаването “Клуб Investor” с водещ Ивайло Лаков.

Присъединяването на Viber към инициативата Атанас Райков, Viber Източна Европа и Близък Изток, определи като “естествен процес”.

“В момента интернет предлага много опции. Трудно е обаче да се пресеят най-добрите от тях. Това е и мисията на Viber - да представи най-добрите и подходящи продукти на българските потребители”.  

Райков посочи, че потребителите на Viber у нас вече достигат над 3,5 млн. Офисът в България е за бизнес операциите на компанията в 14 европейски държави, добави той.

Лъскова отбеляза, че съвместната работа с Viber не цели основно реклама, а създаването на информативен и образователен продукт. Като предимство тя добави и възможността за присъединяване на учители към рамките на общността във Viber, която да им предложи възможност за дискусии.

Вижте повече за инициативата във видео материала. 

Последни новини
Още от Клуб Investor