Клуб Investor

Събота, 20 часа

Водещ: Ивайло Лаков

Засилващото се доверие към икономиката от двете страни на Атлантика

Павел Бандилов в Клуб Инвестор, 28.10.2017

 Павел Бандилов, Bulgarian Propertу Developments. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Павел Бандилов, Bulgarian Propertу Developments. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Тази седмица бе многопластова и фокусите са различни, но събитията, които бихме могли да маркираме са няколко. Това каза анализаторът Павел Бандилов, Bulgarian Propertу Developments, в предаването "Клуб Инвестор" на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Ивайло Лаков. 

"През миналата седмица излязоха и някои данни, които показаха засилващото се доверие към икономиката от двете страни на Атлантика".

Намираме се в сезона на отчетите. Това движи пазара, разбира се, защото отчетите винаги вълнуват инвеститорите, добави гостът. "Вторият пласт събития, които трябва да следим и които ще дадат отражение върху пазара и в по-дългосрочен план, това е предстоящата смяна на председателя на Федералния резерв".

Темата на темите, която не спираме да обсъждаме, е за данъчната реформа в САЩ, каза още Бандилов. "Тя вече започва да добива някакви очертания и контури като реалност, която може да бъде осъществена". 

"Очевидно ще бъдем свидетели на новогодишно рали", прогнозира събеседникът.

 

Последни новини
Още от Клуб Investor