Investbook

Понеделник - петък, 20 часа

Водещ: Александър Костадинов

Енергоремонт холдинг вече е с холандски облик

Росен Христов, председател на УС на Енергоремонт холдинг, Investbook, 18.08.2017

Това, което ще добавим към компанията, е изключително солидно откъм производство – много висококвалифициран персонал, добра материално-техническа база и изключително добра репутация на пазара. Това каза председателят на Управителния съвет на „Енергоремонт холдинг“ Росен Христов в ефира на „Investbook” с водещ Димитър Вучев във връзка с новия път на развитие на компанията, след като холандският гигант Dietsmann придоби българската "Енергоремонт холдинг". 

"Това, което можем да оптимизираме, е по-гъвкаво административно управление, по-добро управление на паричните потоци, внедряване на ноу-хау и високи технологии“.

По думите му компанията възнамерява да внедри максимално бъзро ERP система за управление на финансите и като цяло на процесите.

„Няколко колеги експерти от различни държави в света ще се присъединят към мен в следващите месеци, за да направим обучение на персонала, да вкараме тези съвременни практики и да повишим конкурентоспособността, като целта е да задържим пазарния дял, който компанията има в момента“.

Христов посочи, че компанията вижда и потенциал да предложи по-голям периметър от услуги, по-гъвкав подход към договаряне и към контрол.

„Можем да предложим пакетна услуга, която ще бъде и по цена, и по качество, и по обем на работа по-интересна от услугите на другите конкуренти на пазара“.  

Последни новини
Още от Investbook