Investbook - архив

Понеделник - петък, 20 часа

Водещ: Александър Костадинов

Как един бизнес се превръща в успешен

Ивайло Илиев, Forteam Consult, проф. Ерик Фламхолц, Management Systems Consulting Corporation, Investbook, 18.05.2017

Ивайло Илиев, съдружник във ForTeam Consult. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Ивайло Илиев, съдружник във ForTeam Consult. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Малко са компаниите, които към момента са узрели за идеята, че чрез по-ефективно управление могат да се справят по-добре. Това е естествената проблематика на предприемача.

Това заяви управляващият съдружник на Forteam Consult Ивайло Илиев в предаването Investbook с водещ Димитър Вучев.

Ивайло Илиев представи събитието Клуб Investor.bg Предприемачество 2017, което ще се проведе на 30 май със специалния гост-лектор проф. Ерик Фламхолц, световноизвестният автор на „Стълбата на успеха“ и президент на Managment Systems Consulting Corporation.

„Стартъпите смятат, че ако успеят първи да наложат добър продукт или висококачествен такъв, ще спечелят и ще се преборят за позиция на пазара“, каза самият проф. Фламхолц в интервю за Investbook.

„Стремете се да бъдете лидер и най-добрият. Не най-големият, а възможно най-добрият. Ако изпълните това, вие ще бъдете лидер в определен аспект – независимо дали става въпрос за една ниша или голям пазар“, категоричен е той за успеха на една компания.

Вижте повече в следващите видеа:

Генерален партньор на Клуб Investor.bg - Предприемачество е Пощенска банка. Събитието се провежда с подкрепата на FORTEAM, iuvo Group, Индустриален Холдинг България, ЕЛАНА Финансов Холдинг, Sirma Group и Мedical Dent.

Последни новини
Още от Investbook