Investbook

Понеделник - петък, 20 часа

Водещ: Александър Костадинов

Fretlink и огромната ниша в транспортната индустрия

Добромир Иванов, предприемач, Investbook, 02.01.2016

Добромир Иванов, предприемач. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Добромир Иванов, предприемач. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Има ли среда за развитие на иновации в транспортната индустрия у нас и какви ниши се отварят на пазара в този сектор? Предприемачът Добромир Иванов коментира темата и сподели част от богатия си опит в сферата в предаването Investbook с Велко Каменов по Bloomberg TV Bulgaria.

Иванов първо представи дейността на платформата Stigni.bg - сайт, през който можете да си закупите автобусни билети онлайн за България, който към момента предлага актуална и точна информация за близо 1000 разписания. Предприемачът сподели кои са грешките и поуките от реализирането на проекта и това доколко подобна инициатива може да намери място за развитие на местния пазар и в чужбина.

Иванов продължи представянето на иновации в транспортния сектор с инициативата Fretlink – платформа, която свързва превозвачи с клиенти. "Около 30-40-50% от пространството в тировете в света при пътувания остава празно", подчерта предприемачът. Липсва оптимизиране, което отваря огромна ниша за решаването на подобни проблеми и стартирането на проекти в тази посока, обясни той.

Вижте повече за това накъде върви транспортната индустрия и какви решения да очакваме в бъдеще във видеото с целия коментар:

 

 

 

 

 

 

Последни новини
Още от Investbook