Investbook - архив

Понеделник - петък, 20 часа

Водещ: Александър Костадинов

Видео маркетингът вече не е тенденция, а настояще

Любомира Любенова и Любомир Стоянов в Investbook, 08.11.2016

Снимка: Victor J. Blue/Bloomberg Снимка: Victor J. Blue/Bloomberg

Видео маркетинга вече не е тенденция, а настояще в което живеем в момента. Това каза Любомира Любенова, собственик и управител на Media Start, в предаването Investbook на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Димитър Вучев.

"Видеото навлиза като инструмент за комуникация - компаниите го използват, социалните мрежи го толерират. Не говорим за еднократно производство на видеосъдържание, а за социално ангажирани видеа, които да са в постоянство – видео плюс маркетинг", каза Любенова.

Видеото е по-добър маркетинг механизъм, защото се приема много по-добре от аудиторията - по-емоционален израз е на това, което искаме да кажем на аудиторията, обясни от своя страна Любомир Стоянов от EventsBakery, който също коментира темата в студиото на Investbook.

"Това е начин брандът да придобие много по-човешки облик", подчерта Стоянов.

"Световните тенденции не закъсняват в България", каза още Любенова. По думите й компаниите оживено започват да търсят този начин на изразяване, защото чрез едно видео въздействието се увеличава с хиляди пъти в сравнение с посланието, предадено чрез снимка или текст. "Макар българският бизнес все още да се плаши", както каза Любомир Стоянов, на българския пазар "вече има много добри примери" за използване на видео маркетинг, категорична бе Любенова.  

Вижте целия коментар: 

 

Последни новини
Още от Investbook