Investbook

Понеделник - петък, 20 часа

Водещ: Александър Костадинов

След 2017 е възможно да има спад на долара

Главният гост лектор на Activ Trades Стоян Васов в Investbook, 03.11.2016

Американски долар - Photographer: Andrew Harrer/Bloomberg Американски долар - Photographer: Andrew Harrer/Bloomberg

През 2017 ще видим последно засилване на долара, след което се очаква пълен крах на американската валута. Това прогнозира главният гост лектор на Activ Trades Стоян Васов в предаването Investbook с водещ Димитър Вучев по Bloomberg TV Bulgaria.

Той обяви, че преднината на Хилари Клинън пред Тръмп се е стопила до 1% и ако кандидатът на републиканците стане президент, доларът ще загине. 

Васов изрази очаквания Фед да не повиши лихвите през декември

"Политическата несигурност в страната ще породи разпродажби на американския долар на всички фронтове. Той вече започна да отслабва, след като Фед остави лихвите без промяна. Вторият удар ще дойде утре от данните за неселскостопанската заетост, които очаквам да са трагични", каза експертът, допълвайки, че се очаква голяма волатилност от началото на следващата седмица заради президентските избори. 

Вижте целия разговор във видеото:

Всички финансови продукти, търгувани на марджин, носят висока степен на риск за Вашия капитал. Те не са подходящи за всички инвеститори. Моля, уверете се, че изцяло разбирате свързаните с тях рискове, и ако е необходимо потърсете консултация от независим експерт. 
Изразените идеи и мнения са единствено на лектора и не е задължително да отразяват гледната точка на ActivTrades Plc. Този коментар е само с информативна цел и не би следвало да се счита за съвет за инвестиция. Всички евентуални прогнози, съдържащи се в коментара, не са достоверен индикатор за бъдещи резултати и решението да действа на база изложените идеи и предложения е изцяло по преценка на зрителя.
ActivTrades PLC е оторизиран и регулиран от британския регулатор, Financial Conduct Authority, FCA регистрационен номер 434413, и е вписан в Регистъра, воден от КФН (номер РГ-03-242).

 

Последни новини
Още от Investbook