Investbook

Понеделник - петък, 20 часа

Водещ: Александър Костадинов

Характеристиките на успешния трейдър

Основателят на Съвета на трейдърите в Лондон Малте Кауб в Investbook, 08.09.2016

Основателят на Съвета на трейдърите в Лондон Малте Кауб. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Основателят на Съвета на трейдърите в Лондон Малте Кауб. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Успешният трейдър е този, който умее да се адаптира към непрекъснато променящата се пазарна среда. Големи събития като Brexit създават резки и бързи промени на пазара, но и огромни възможности, ако трейдърът знае какво да прави. Това каза основателят на Съвета на трейдърите в Лондон Малте Кауб в ефира на Investbook с водещ Димитър Вучев по Bloomberg TV Bulgaria. 

По думите му в краткосрочен план Brexit e оказал положително влияние върху Великобритания особено по отношение на голямата активност в туризма. Кауб изрази очаквания в дългосрочен план да се увеличи броят на придобиванията. Според трейдъра ефектът от вота на Острова може да е положителен, ако Великобритания и ЕС започнат приятелски преговори. 

Той коментира и изборите за президент в САЩ и паричната политика на Фед. Експертът не изключи възможността Тръмп да спечели изборите и каза, че, ако това се случи, Фед може да отложи повишаването на лихвите и това ще постави под натиск американския долар. 

Малте Кауб е в България по покана на ActivTrades, за да присъства на семинар по търговия на финансовите пазари, който ще се проведе на 9 и 10 септември съответно в София и Пловдив. 

 

Последни новини
Още от Investbook