Investbook - архив

Понеделник - петък, 20 часа

Водещ: Александър Костадинов

Социалният капитал е един от най-ценните ресурси за успех

Иван Бондоков, съосновател на Limacon, в Investbook, 15.08.2016

Иван Бондоков, съосновател на Limacon. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Иван Бондоков, съосновател на Limacon. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Limacon e компания, която е базирана на възприятието, че един от най-ценните ресурси за реализирането на успех е социалният капитал. Компанията ще работи с бизнеси, хора с каузи и неправителствени организации, за да им помага да изграждат, развиват и управляват добре своя социален капитал. Това каза Иван Бондоков, съосновател на Limacon, в предаването Investbook с Димитър Вучев по Bloomberg TV Bulgaria.

Компанията ще бъде базирана в Пловдив и ще разполага с офис, оборудван с цел провеждане на обучения, събития и семинари по теми, свързани с изграждането на социалния капитал – развиване на меки умения, начин на комуникация, умение за добро презентиране и изграждане на доверие сред хората.

По думите му има много консултанти в чужбина, които се занимават с развитие на социален капитал, обучение на големи фирми и техните ръководители в изграждането на здрави връзки. "Там е изключително осъзната нужда от поставянето на социалния на едно ниво с финансовия и човешкия капитал", коментира експертът. 

Вижте повече във видеото:

 

Последни новини
Още от Investbook