Investbook - архив

Понеделник - петък, 20 часа

Водещ: Александър Костадинов

Какво представлява платформата Transformify

Лилия Стоянов, главен изпълнителен директор на Transformify, в предаването Investbook, 30.05.2016

Лилия Стоянов, главен изпълнителен директор на Transformify. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Лилия Стоянов, главен изпълнителен директор на Transformify. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Платформата Transformify свързва хора от цял свят, които биха искали да работят отдалечено, със съответните работодатели, които от своя страна търсят определени компетенции. Това каза Лилия Стоянов, главен изпълнителен директор на Transformify, в предаването Investbook по Bloomberg TV Bulgaria.

Платформата работи в 90 държави. Работодателите са базирани основно в ЕС и САЩ. Предвижда се експанзия в Азия, както и инициатива за включване на жените от Близкия изток в работната сила, коментира тя.

Главният изпълнителен директор на Transformify сподели още как функционира платформата и каква ще бъде функцията на HR специалистите в бъдеще. По думите й HR специалистите ще имат коренно различна функция. Те ще трябва да следят до каква степен хората в една компания споделят една и съща кауза, и вярват в продукта, който се разработва в съответната компания.

Вижте повече във видеото:

 

Последни новини
Още от Investbook